Langtids projekt hos Fuglebakken damesenior

Damesenior træner Mathias Mufufu fortæller: I januar startede et nyt og spændende langtids projekt hos Fuglebakken damesenior. Et nyt trænerteam tiltrådte med nye ambitioner, nyt spilkoncept som er:” at spille fodbold og styrer kampene til vores fordel” en ny måde at gøre tingene på. For trænerteamet har “Tro og vilje” været nogle af drivkrafterne i deres tilgang til tingene på træningsbanen og samtidig skabe et hold der arbejder stenhårdt for hinanden hvor harmonien og fællesskabet er højsædet. Der har været stor tilgang af dame spillere det sidste halve år, som har haft lyst til at prøve kræfter med dette projekt. Lige nu har trænerteamet en trup på 22 spillere og der står 19 spillere til træning hver gang. Et fantastisk fremmøde og det viser stor klasse og tro på projektet om at komme højere op i rækkerne. På fuglebakkendame senior er der plads til alle og sammenhold vægtes enormt højt, men der også plads til at drømme om sportslige ambitioner.

Comments are closed.