Mads Berg forlænger med Fuglebakken/KFUM Aarhus

Morten Hansen og Mads Berg

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at klubben har forlænget aftalen med cheftræner Mads Berg med yderligere 1. år. Indtil sommeren 2021.

Mads har de sidste 2 år, virkelig rykket os et ekstra hak opad rent sportsligt, hvilket en helt suverænt førsteplads, som ubesejret og det hold i JS med klart flest point i sæsonen vidner om. Det betyder også at vores sportslige ambitioner om Danmarksserien, nu pludselig i den grad også er inden for rækkevidde. Nemlig med 2 meget spændende indspils / kvalifikations kampe her i juni måned mod Horsens FS om at komme i Danmarksserien efter sommerferien.

Så forlængelsen med Mads, har været meget vigtigt for at fortsætte den kurs og sportslige fremgang som vi de seneste år med Mads i spidsen har oplevet i klubben, udtaler sportschef Morten Hansen.

Comments are closed.