Klubbens dame seniorhold

Den nye træner for klubbens dame seniorhold Kai Nielsen, vil vente med en større programerklæring, til han har trænet spillerne et stykke tid. Han løfter dog lidt af sløret for den fodbold, som han vil praktisere som træner:

“Jeg vil gerne have, at vi er et boldbesiddende hold med mange kræfter og stor energi. Og så har jeg også fokus på den fase af spillet, hvor vi ikke har bolden altså hvordan vi griber det an, placerer os på banen, og hvordan vi agerer”.

Kai Nielsen glæder sig over, at det er lykkedes at få et godt sammentømret trænerteam bestående af følgende: ass. Trænerne Cecilie (Sille) Kjer Andersen og Elisabeth samt holdleder Betina

Kom til åben træning

Træningen for dame senior begynder den 30 januar klokken 18.00 – 20.00 og hvis nogen har lyst til at vise sig frem og spille sig til en plads i dametruppen, så er der åben træning de første par uger.

Hvis man vil vise støvlerne og talentet frem, er man velkommen til at tage fat i enten Kai Nielsen på telefon 22973417 eller Stine Hedegaard Hansen på 61275083

Comments are closed.