Dameseniors gode opstart

Damesenior har haft træningslejr i Skanderborg

I weekenden 17/18 marts var Fuglebakken’s damehold på træningslejr i Skanderborg.

Turen startede med en tur i Rush Aarhus, der dannede rammerne for grin og begyndende ømme lår.

Efterfølgende kørte holdet mod Skanderborg, hvor der både var futsal og udendørstræning på programmet – her var der bl.a. mulighed for at se Skanderborgs spillere an inden kampen søndag. Der var heldigvis også sat tid af til andet end fodbold. Social aktivitet samt quiz i hallen blev efterfulgt af kolde drikke og Fu-tøsetid i klubhuset.

Søndag blev forårsformen sat på prøve i damernes første træningskamp mod netop Skanderborg. En kamp hvor der langt hen af vejen var rigtig fine takter fra Fu’s side, men det var ikke nok til at holde Skanderborg fra målet hele fire gange. – Resultatet 4-0 bærer ikke præg af nogen fin præstation fra Fus side – heldigvis så det godt ud i store dele af kampen, hvor især vores 1-2 kombinationer fungerede godt.

Damerne og trænerteamet arbejder videre – både med de fine og knap så fine takter.

Træningskamp mod Randers Freja

Damesenior kamp mellem Fuglebakken og Randers Freja startede onsdag aften hvor FUs damer igen var i kamp i holdets anden træningskamp.

Fu kom godt fra start med højt pres, aggressivitet og vilje. Det betød, at vi havde størstedelen af spillet og kommer også velfortjent foran 1-0 på mål af Cathrine. – Fu forsatte de gode takter igennem resten af første halvleg, hvor især aftalerne omkring opspil fungerede godt.

I anden halvleg gik gassen lidt af ballonen. Randers Freja fik mere plads på banen, flere dumme fejl blev begået, og de kommer på 1-1. Kampens spiller Nanna står en fremragende kamp i Fu-målet, så til trods for at Randers Freja kommer til flere chancer, bliver det ved 1-1.

Alt i alt en god fight på Højlyngen!

Comments are closed.