Damesenior: ASA 1-2 Fuglebakken

For tredje gang på en uge skulle FUs damer igen i aktion i endnu en træningskamp – lørdag stod ASA for skud.  var fin og god gejst fra start. Der stod Fu på langt det meste af spillet, og damerne kom da også meget fortjent foran midt i første halvleg, da Cathrine, kampens spiller, modtager en bold på tværs af banen og efter få træk sparker udefra og efterlader bolden bag ASAs målmand.

Fu fortsatte i samme tempo resten af halvlegen, men alligevel var det ikke nok til at holde ASA fra en enkelt scoring.

I anden halvleg viste Fu, at der stadig var mere at komme efter til trods for lettere trætte kroppe. Dommeren tillod det meste, hvilke især var til Fus fordel. Mange gode bolderobringer og roligt spil i pressede situationer gjorde, at ASA fik få chancer. Fu derimod fik i den grad prøvet ASA forsvaret og målmand af, men manglede af flere omgange lige det sidste.

Fu får dog lukket kampen, da holdet får frispark lige uden for feltet. Ditte lægger en præcis bold i panden på Line B., der scorer kampens sidste mål.

En kamp, hvor samtlige damer kæmper til det sidste – en fornøjelse, ifølge træner Kai.

Comments are closed.