Forårets træningslejr i Vildbjerg U10

IMG_5440
IMG_5275
IMG_5264
IMG_5258
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

I weekenden den 23-25 marts var fuglebakkens U10 hold på træningslejr i vildbjerg. Det var en fantastisk weekend hvor der var fokus på både det sociale sammenhold og hård træning.
Spillerne blev gennem weekenden trænet i at spille 8-mands, som er helt nyt for dem. Der blev tegnet og fortalt mens drengene blev sat ind i teknikken og derefter gik de til træning fuld af energi og gå på mod udover weekendens 3 udendørs træningspas, skulle drengene også igennem en hård coretest.
De fine omgivelser i vildbjerg gav dem mulighed for at koble af fra fodboldtræningen med bordtennis, bordfodbold, billiard og et par gange i svømmehal – som var weekendens helt store hit. 🙂 Weekenden blev afsluttet søndag formiddag med en træningskamp mod et U10 hold fra Herning, det var en rigtig fin kamp hvor vores drenge spillede flot op med de gode drenge fra Herning, kampen endte dog 1-0 i deres favør.

 

Comments are closed.