Ny cheftræner i Fuglebakken KFUM Århus

NYT PÅ TRÆNER SIDEN:

Fuglebakken/KFUM og Sportslige ansvarlige Morten Hansen er meget glade for at kunne meddele, at klubbens nye cheftræner er på plads – Med en ny aftale gældende fra 1. juli 2018 og 2 år frem.

Valget er faldet på Mads Berg, hentet fra Brabrands NordicBet Liga hold, hvor han har fungeret som assistenttræner de seneste 2 år.

Om Mads Berg / CV og erfaringer:

Som spiller har han i sine ungdomsår været en del af AGF’s bedste elitehold igennem 6 år. Som senior har han spillet Danmarksserie og 2. division.

Som træner har Mads erfaring som cheftræner i serie 1, hvor han var træner for Kolind/Perstrup i 3 år. Efterfølgende var han træner for et lukket U16 / U17 eliteungdomshold i VSK Aarhus. Her vandt de den bedste række i U16 og året efter vandt de U17 divisionen. Mads har de seneste to år været assistenttræner for Brabrands divisionshold. Først i 2. division, hvor han var med til at rykke op i NordicBet Ligaen og være en del af den, den efterfølgende sæson.

Mads Berg udtaler:

Efter en utrolig lærerig tid i Brabrand som assistenttræner, er jeg glad for den mulighed der er opstået som cheftræner i Fuglebakken, og jeg glæder mig enormt meget til det kommende samarbejde. Det virker til at være en sund klub med et stærk sammenhold og gode sociale relationer, men også en klub med ambitioner om udvikling – det er alt sammen noget jeg motiveres af. Jeg glæder mig til at yde mit bidrag til det stærke sammenhold og forsøge at skubbe til udviklingen. Der er et utrolig spændende spillermateriale i Fuglebakken som jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med. Forhåbentlig kan vi i fælleskab, skabe nogle fede oplevelser som gør Fuglebakken til en yderst attraktiv klub at være en del af. Det er i hvert fald min ambition.

Morten Hansen udtaler:

Vi glæder os over aftalen med Mads, som vi faktisk betragter som lidt af et scoup.

Vores plan og ambition på trænersiden har været at finde en stærk og yngre kandidat, som har store sportslige målsætninger og ambitioner både for klubben og sin egen trænerkarriere. Vi ser gerne Fuglebakken som et evt. positivt springbræt for en fremadstormende ung træner. Der i Fuglebakken kan få plads til at prøve sine evner og idéer – samt både faglige og personlige egenskaber af i rollen som cheftræner for Fuglebakken.

Med en trup som umiddelbart ikke bliver svækket, men måske styrket henover sommeren for både 1. og 2. holdet. Ser vi bestemt fortrøstningsfuldt frem til efterårs sæsonen.

NYT – Det glæder os samtidigt at kunne oplyse, at vi også har både 2. holds træner Serie 2. på plads, samt ny assistenttræner for 1. holdet. Nemlig en lille intern rokade.

Nikolai ”Beast” Møller / Bliver ny cheftræner for 2. holdet.

Beast har igennem et stykke tid ytret ønske om at ”stå på egne ben” – og selv være ansvarlig for sit eget hold. Så han dels kan prøve egne idéer af samt ikke mindst udvikle sig som træner.

Beast påbegynder også træneruddannelse i forbindelse med rollen som chef for 2. holdet.

Beast kommer med en erfaring som både tidligere 1. holds spiller, samt de seneste 2 sæsoner som assistenttræner på 1. holdet.

Thomas Nees Jensen / Bliver ny assistenttræner på 1. holdet.

Nees er en rigtig klubmand, og har et stort kendskab til klubben samt også et meget indgående viden om spillermaterialet generelt i senior afdelingen. Nees er en dedikeret vindertype, og udstråler engagement og drive, som jeg er sikker på vil smitte af på hele førsteholds truppen – og samtidig være en loyal og stærk sparringspartner for Mads Berg.

Comments are closed.