FUGLEBAKKEN KFUM ÅRHUS INDTAGER CERES PARK

INVITATION: FUGLEBAKKEN INDTAGER CERES PARK

I forbindelse med superligakampen AGF-Silkeborg den 10. april er Fuglebakken KFUM Århus som et led i samarbejdet med AGF udvalgt til at deltage i en række aktiviteter i forbindelse med kampen.

Nogle af vores ungdomsspillere skal spille forkamp, andre skal løbe på banen med spillerne, og nogle skal deltage i en pausekonkurrence.

For alle vores ungdomsspillere gælder det, at de er inviterede til at overvære kampen sammen med søskende og forældre. Der er gratis adgang, men både spillere og forældre skal følge nedenstående vejledning for at hente billetter. Se nederst!

Herudover har Fuglebakken KFUM Århus fået et lokale i Ceres Arena, hvor vi kan mødes inden kampen, og hvor der også kommer nogle udvalgte AGF-spillere forbi og skriver autografer (se programmet)

Herfra skal der lyde en klar og stor opfordring til at komme og bakke Fuglebakkens drenge op!

PROGRAM

Program

Kl. 17.00: Lokale 10, 1. sal i Ceres Arena åbner for alle Fuglebakken KFUMs ungdomsmedlemmer, hvor de kan mødes inden kampen.

Kl. 17.00: AGF Legeland åbner med en masse sjove aktiviteter. Her er der også et forældrehjørne, hvor AGF byder på gratis kaffe.

Kl. 17.30: Forkamp for U9

Kl. 18.05: Udvalgte Superliga-spillere skriver autografer til alle Fuglebakken KFUM´s ungdomsmedlemmer i lokale 10, 1.sal i Ceres Arena

Kl. 18.54: Indløb for U11

Kl. 19.50: Udvalgte Fuglebakken KFUM – spillere deltager i en pausekonkurrence

Vejledning billetter

Sådan henter du dine gratis voksenbilletter

1. Gå ind på: http://shop.agf.dk/kampe/agfsif

2. Vælg antal billetter (maks. 2)

3. Vælg billetypen ”Voksen: B-tribunen”

4. Tryk på Bravida-tribunen(B) så området skifter farve fra grøn til blå

5. Klik på “Tilføj til kurven”

6. Klik på “Gå til betaling / kurv”

7. Klik på “Har du en rabatkupon?”

8. Indtast koden KFUM2017 i feltet og klik på “Indløs kode”

9. Tryk på ”Fortsæt til kassen” og færdiggør købet.

VIGTIGT: Det er kun voksen-billetter, denne kode gælder til. Børnebilletter til ungdomsspillere og søskende skal hentes ved at vælge “Børn U15 år: B-tribunen (Gratis)” under billettype.