U11-drenge – på holdets første træningslejr

U11-drenge har sikkert stadig ømme stænger efter, at de i weekenden var af sted på holdets første træningslejr.

Lørdagen bød på konditionstræning, hvor drengene fik lov til både at løbe langt og hurtigt. Efter frokosten snakkede vi lidt om taktik men mere om, hvad drengene synes er fedt ved at spille i Fuglebakken, og hvad de gerne vil have mere af. Hovedparten af drengene fortalte, at de gerne ville træne i længere tid og spille mere kamp til træning. Desuden pegede flere af dem på, at holdkammeraterne er det fedeste ved at spille på Fuglebakkens U11 – det kan nok få selv det stolteste trænerhjerte til at svulme yderligere.

Efter snakken fik målmændene besøg af deres målmandstræner, mens de andre spillere fik besøg af Mikkel og Just fra Serie 3 holdet, som lavede nogle øvelser med spillerne. Der er næppe nogen tvivl om, at de to seniorspillere fik nye fans, så mon ikke vi gentager samarbejdet ved lejlighed.

Efter endnu flere øvelser stod den på lasagne og grønt i klubhuset, og selvom stilheden havde sænket sig over drengene, var de ikke i tvivl, da de skulle vælge mellem film og kamp. Med stemmerne 13-0 var der ikke noget at gøre, så den stod på lidt kamp, inden mørket sænkede sig over Højlyngen Park.

De sidste timer af lørdagen blev brugt i selskab med ”Sommeren ´92”, og vi vil gerne herfra bekalge over for naboerne, som måtte have følt sig generet af jubelbrølene, der kom, da nogle af drenge for første gang oplevede sejrene over Frankrig, Holland og Tyskland.

Søndag morgen vågnede vi i klubhuset mere eller mindre udhvilede og efter morgenmad og klargøring, fik vi besøg af en flok U11-drenge fra Lystrup, som havde været så gode at sige ja til at komme og spille træningskampe mod os. Her var det helt store, at vi for første gang i år kunne spille på græs. Sådan helt rigtigt G-R-Æ-S! Det var fantastisk. Kampene bød desværre på to nederlag 0-3 og 0-1, men det er ikke noget, som gør panderynkerne dybe her inden sæsonstart, for vores drenge var så trætte efter weekendens strabadser, at de ikke havde kræfter til at få fart nok i selv de korteste afleveringer. Og Lystrup skal ikke glæde sig for tidligt, vi skal nemlig møde dem igen i turnering og så får de klø a la Fuglebakken.

Nederlagene kan heller ikke overskygge, at det var en helt fantastisk weekend, hvor både fodboldevnerne og sammenholdet blev udviklet. Mon ikke vi gentager succesen en anden gang?