Vores baner :) !!?

Så er det ved at være sidst på sæsonen. Banerne er blevet klippet her op til weekenden. Hvor er det fint at der bliver klippet til weekendens kampe. Men…. vores baner er i så dårlig fatning når det bare regner nogle dage itræk. Kommunen må forstå at idrætten (fodbolden) i Frydenlund har brug for bedre faciliteter. Her er det, at en kunstgræsbane vil kunne sikre fodbolden i vores område altid vil kunne afvikle kampe og træning trods regn, over flere dage.

Det er positivt at kommunen tilkendegiver at området Frydenlund/Aarhus Vest skal have en hånd til forbedring af idrætsfaciliteter……… men:

  • Hvem har interesse i at der etableres forbedrede idrætsfaciliteter? kommunen eller fodboldforeningen?
  • Hvem skal sikre at børn, unge og voksne kan dyrke idræt?
  • Er det kommunal mangel på prioritering af området?
  • Kommunens myndigheder udfordrer foreningens frivilliges arbejde – foreningen skal selv skaffe midlerne til kommunens krav, vandafledning, bortkørsel af forurenet jord, støjværn etc – er det fraskrivelse af ansvar?

Nedenstående billeder er resultatet af en klipning af vores baner. Græsslåmaskinen sætter sine dybe spor efter en klipning….

Comments are closed.