NYT TRÆNERSETUP TIL FORÅRET!

I bestræbelserne på at kunne spille med om DS-pladser til foråret, har vi i Fuglebakken KFUM arbejdet på at optimere vores setup omkring de bedste seniorhold.

På førsteholdssiden takker Thomas Nees af, da han grundet ændrede arbejdstider har valgt at tage en pause fra trænergerningen. Thomas er en vaskeægte klubmand, som de seneste år har taget turen fra assistenttræner på klubbens tredjehold til førsteholdet. Vi vil komme til at savne Thomas’ gode humør og brændende engagement, men vi er sikre på, at vi ikke har set det sidste til Thomas på Højlyngen.

Vi har dog været så heldige at få en gammel kending tilbage i projektet, da Birger Fosdal i foråret vil agere assistent og sparringspartner for førsteholdstræner Mads Berg. Birger behøver ingen større introduktion, da han hele sit liv har været involveret i Fuglebakken, og tidligere som førsteholdstræner. Vi er meget glade for, at Birger vil tilbage over holdet, og vi er sikre på, at Mads og Birger bliver et rigtigt spændende makkerpar, som spillerne vil kunne drage nytte af.

Tak for denne gang, Thomas – og velkommen tilbage, Birger!

Comments are closed.