FUGLEBAKKEN KFUM DAMESENIOR

Efterårssæsonen 2020 har for Fuglebakkens damesenior budt på enorm tilgang og dermed, i skrivende stund, en trup på op mod 40 spillere. Med en beliggenhed i Aarhus Nord er Fuglebakken ikke just et sted, man kommer forbi på vej hjem fra hverken universitetet, Nobelparken eller andre studiesteder i Aarhus, men det til trods formår klubben at tiltrække spillere, der uafhængigt af hinanden dukker op – og ikke mindst bliver.

For halvandet år siden fik dameholdet en ny trænerduo, som fik løftet holdet og niveauet. Her er der plads til udvikling, egne og fælles ambitioner, og rummet til dette er skabt af gode træninger og godt samarbejde mellem spillere og trænere. Én ting er træningsniveauet, noget andet er det sociale niveau, som nok netop er dét, der holder på nye såvel som gamle spillere. Både på og uden for banen er der højt til loftet og plads til alle. Der bliver lagt vægt på en seriøs træning men med plads til grin, snak og forskelligheder. Fællesskabet er alfa omega på dameholdet. Vi tilbringer mange af ugens timer sammen, hvad end det er til træning, kamp, fællesspisning med herresenior eller egne sociale arrangementer. Vi værner om, at alle skal være en del af holdet, vi interesserer os for hinandens dagligdag, og vi har det sjovt og godt sammen. Kombinationen af holdets mentalitet og omgangstone er med til, at dameholdet er vokset og fortsat tiltrækker mange nye spillere. Vi har det til fælles, at vi elsker fodbold – det er for os ikke kun en sportsgren, men også et tidspunkt, hvor man er sammen med sine venner.

Resultatmæssigt har sæsonen ikke artet sig som håbet i forhold til hverken klubbens eller holdets ambitioner. Med fire returkampe tilbage af sæsonen er målet fortsat at etablere alle nye spillere og få genfundet det gode spil, vi ved, damerne kan levere. På det grundlag er der lagt i kakkelovnen til en god forårssæson.

Skrevet af Line Bentsen og Matilde Mølholt

Comments are closed.