JS: Hatting/Torsted 1-3 Fuglebakken

Man of the match: Per Holt

Mål:
13 min: 0-1 Simon Elkjær (Rune Mønster)
16: 1-1 Peter Lenger (Rune Graugaard)
45 min: 1-2 Simon Elkjær (Rune Mønster)
90 min: 1-3 Niklas Henriksen (Str.)

Dejlig 3-1 sejr, i en uskøn fodboldkamp.

Vi vidste at det ville blive svært idag, grundet underlaget og at vi derfor skulle spille på en anden måde, end vi er vant til. At vi derudover havde 5 ændringer ifht. Vejle kampen, var også en faktor.

Jeg syntes vi har godt styr på det i indledningen og sætter os hurtigt på kampen.

Vi kommer foran 1-0, på et kontrolleret mål af Elkjær, efter flot forarbejde af Rune Mønster. Desværre laver vi kort efter et dumt boldtab centralt, som Hatting prompte straffer.

Vi kommer dog hurtigt igen og får med vores meget direkte spillestil, spillet os frem til nogle gode muligheder. Alligevel er Hatting lige ved at komme på 2-1, da de på et velspillet angreb får en friløber – men Clemen var som så mange andre gange stærk og redder flot den store chance. Kort før halvleg gør Elkjær det så til 2-1 – igen på godt forarbejde af Mønster.

2. Halvleg forløber uden de helt store chancer. Hatting var giftige på dødbolde og vi manglede lige den sidste skarphed på sidste 1/3 del. I overtiden scorer Henriksen så til 3-1, på et straffe, begået mod ham selv.

Dermed kan vi sætte 3 gode point ind på kontoen og glæde os over at vi formåede at vinde en kamp, hvor vi ikke rammer topniveau, men alligevel formår at omstille sig til banen og holde os til gameplanen. Derudover fik vi også testet bredden, som stod testen og sikrede forårets første point.

Næste kamp er fredag d. 20/04 på Madsby Enge i Fredericia.
FORZA FU! ❤💙

Comments are closed.